STATISTICAL ANALYSIS OF ENERGY CONSUMPTION DURING THE CUTTING OF FROZEN MEAT BLOCKS USING MULTIPLE EDGE TOOL
Theory and practice of meat processing
View Archive InfoField | Value | |
Title |
STATISTICAL ANALYSIS OF ENERGY CONSUMPTION DURING THE CUTTING OF FROZEN MEAT BLOCKS USING MULTIPLE EDGE TOOL
СТАТИСТИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ ЭНЕРГОЗАТРАТ ПРОЦЕССА РЕЗАНИЯ БЛОЧНОГО ЗАМОРОЖЕННОГО МЯСА МНОГОЛЕЗВИЙНЫМ ИНСТРУМЕНТОМ |
|
Creator |
A. Lisitsyn B.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute
V. Ivashov I.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute B. Kapovsky R.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute O. Kozhevnikova E.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute А. Лисицын Б.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова» В. Ивашов И.; ФГБНУ «Всероссийский научно- исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова» Б. Каповский Р.; ФГБНУ «Всероссийский научно- исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова» О. Кожевникова Е.; ФГБНУ «Всероссийский научно- исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова» |
|
Subject |
frozen meat grinding; milling; energy consumption
измельчение замороженного мяса; фрезерование; энергозатраты |
|
Description |
Abstract Currently, frozen meat blocks are widely used in meat processing for production of sausages and other meat products. Efficient grinding of frozen raw meat is an urgent task for meat industry professionals. The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute has developed energy- and resource-saving process for grinding of frozen meat blocks by milling. Determination of energy consumption for grinding of raw materials by multiple edge tools (milling tools) is the most important step in the creating of new type mincing machine.
Аннотация В настоящее время замороженное блочное мясо широко используется в мясоперерабатывающем производстве для выработки колбасных изделий и другой мясной продукции. Эффективное измельчение замороженного мясного сырья является актуальной задачей для специалистов мясной промышленности. В ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова» разработан энерго- и ресурсосберегающий процесс измельчения блоков замороженного мяса методом фрезерования. Определение энергозатрат на измельчение сырья многолезвийным инструментом (фрезами) является важнейшим этапом создания измельчителя нового типа. |
|
Publisher |
FGBNU “The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute”
|
|
Contributor |
—
— |
|
Date |
2016-06-04
|
|
Type |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion — |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://www.meatjournal.ru/jour/article/view/10
10.21323/2114-441X-2016-1-46-53 |
|
Source |
Theory and practice of meat processing; Том 1, № 1 (2016); 46-53
Теория и практика переработки мяса; Том 1, № 1 (2016); 46-53 2414-441X 2414-438X 10.2132/2414-438X-2016-1-1 |
|
Language |
rus
|
|
Relation |
http://www.meatjournal.ru/jour/article/view/10/8
|
|
Rights |
Authors who publish with this journal agree to the following terms:Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in this journal.Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).
Авторы, публикующие в данном журнале, соглашаются со следующим:Авторы сохраняют за собой авторские права на работу и предоставляют журналу право первой публикации работы на условиях лицензии Creative Commons Attribution License, которая позволяет другим распространять данную работу с обязательным сохранением ссылок на авторов оригинальной работы и оригинальную публикацию в этом журнале.Авторы сохраняют право заключать отдельные контрактные договорённости, касающиеся не-эксклюзивного распространения версии работы в опубликованном здесь виде (например, размещение ее в институтском хранилище, публикацию в книге), со ссылкой на ее оригинальную публикацию в этом журнале.Авторы имеют право размещать их работу в сети Интернет (например в институтском хранилище или персональном сайте) до и во время процесса рассмотрения ее данным журналом, так как это может привести к продуктивному обсуждению и большему количеству ссылок на данную работу (См. The Effect of Open Access). |
|