Records

Theory and practice of meat processing

View Archive Info

  • » THE INFLUENCE OF AUTOLYSIS ON THE PROTEIN-PEPTIDE PROFILE OF Bos taurus AND Sus scrofa...
    I. Chernukha M.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; L. Fedulova V.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; E. Kotenkova A.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; S. Shishkin S.; Federal State Institution “Federal Research Centre “Fundamentals of Biotechnology” of the Russian Academy of Sciences, Moscow; L. Kovalyov I.; Federal State Institution “Federal Research Centre “Fundamentals of Biotechnology” of the Russian Academy of Sciences, Moscow; И. Чернуха М.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; Л. Федулова В.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; Е. Котенкова А.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; С. Шишкин С.; Федеральное государственное учреждение «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологии» Российской академии наук»; Л. Ковалев И.; Федеральное государственное учреждение «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологии» Российской академии наук»
    2016-07-08
    View Record | View Original
  • » THE EFFECT OF CONVENTIONAL AND SHOCK FREEZING ON DRIP LOSS AND TEXTURAL PARAMETERS OF...
    M. Kral ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno; K. Honzirkova ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno; M. Pospiech ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno; B. Tremlova ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno; M. Zdarsky ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno; М. Крал ; Университет ветеринарных и фармацевтических наук Брно; К. Хонзиркова ; Университет ветеринарных и фармацевтических наук Брно; М. Поспич ; Университет ветеринарных и фармацевтических наук Брно; Б. Тремлова ; Университет ветеринарных и фармацевтических наук Брно; М. Здарский ; Университет ветеринарных и фармацевтических наук Брно
    2016-06-04
    View Record | View Original
  • » PRINCIPLES OF DETERMINATION OF VALUE IN USE FOR MEAT AND MEAT PRODUCTS BASED ON QUALITY...
    N. Neburchilova F.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; I. Petrunina V.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Н. Небурчилова Ф.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; И. Петрунина В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2016-10-25
    View Record | View Original
  • » USE OF MEAT-BONE PASTE AS A PROTEIN SOURCE IN MEAT PRODUCT PRODUCTION
    A. Kakimov K.; Shakarim State University of Semey, Semey; B. Kabulov B.; Shakarim State University of Semey, Semey; Zh. Yessimbekov S.; Shakarim State University of Semey, Semey; N. Kuderinova A.; Shakarim State University of Semey, Semey; А. Какимов К.; Государственный университет имени Шакарима; Б. Кабулов Б.; Государственный университет имени Шакарима; Ж. Есимбеков С.; Государственный университет имени Шакарима; Н. Кудеринова А.; Государственный университет имени Шакарима
    2016-07-08
    View Record | View Original
  • » STATISTICAL ANALYSIS OF ENERGY CONSUMPTION DURING THE CUTTING OF FROZEN MEAT BLOCKS...
    A. Lisitsyn B.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; V. Ivashov I.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; B. Kapovsky R.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; O. Kozhevnikova E.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; А. Лисицын Б.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; В. Ивашов И.; ФГБНУ «Всероссийский научно- исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; Б. Каповский Р.; ФГБНУ «Всероссийский научно- исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; О. Кожевникова Е.; ФГБНУ «Всероссийский научно- исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»
    2016-06-04
    View Record | View Original
  • » RISKS AND SAFETY OF USING NANOTECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTS: A REVIEW
    N. Gorbunova A.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; E. Tunieva K.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Н. Горбунова А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова; Е. Туниева К.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова
    2016-10-24
    View Record | View Original
  • » CHARACTERISTICS OF STRUCTURE FORMATION IN COOKED SAUSAGE PRODUCTS USING SONOCHEMICAL...
    A. Yevtushenko M.; The Razumovsky’s Moscow State University of Technologies and Management, Moscow; O. Krasulya N.; The Razumovsky’s Moscow State University of Technologies and Management, Moscow; I. Krasheninnikova G.; The Razumovsky’s Moscow State University of Technologies and Management, Moscow; А. Евтушенко М.; ФГБОУ ВПО «Московский государственный университет технологий и управления им. К.Г. Разумовского»; О. Красуля Н.; ФГБОУ ВПО «Московский государственный университет технологий и управления им. К.Г. Разумовского»; И. Крашенинникова Г.; ФГБОУ ВПО «Московский государственный университет технологий и управления им. К.Г. Разумовского»
    2016-07-08
    View Record | View Original
  • » NUTRITIONAL VALUE OF NEW UNCOOKED SMOKED PORK PRODUCT
    Yu. Zabalueva Yu.; East-Siberian State University of technology and management; B. Bazhenova A.; East-Siberian State University of technology and management; K. Nazimova S.; Ю. Забалуева Ю.; ФГБОУ ВПО «Восточно-Сибирский государственный университет технологий и управления»; Б. Баженова А.; ФГБОУ ВПО «Восточно-Сибирский государственный университет технологий и управления»; К. Назимова С.
    2016-06-04
    View Record | View Original
  • » INVESTIGATION OF SANITARY-HYGIENIC CHARACTERISTICS OF MULTILAYER POLYMER FILMS USED FOR...
    O. Fedotova B.; All-Russian Dairy Research Institute, Moscow; D. Myalenko M.; All-Russian Dairy Research Institute, Moscow; О. Федотова Б.; ФГБНУ «ВНИМИ»; Д. Мяленко М.; ФГБНУ «ВНИМИ»
    2016-07-08
    View Record | View Original
  • » EFFECT OF DISINFECTANTS BASED ON POTASSIUM PERSULFATE, HYDROGEN PEROXIDE,...
    V. Afonyushkin N.; The Institute of the Experimental veterinary of the Siberia and the Far East; K. Tabanyukhov A.; Novosibirsk State Agrarian University; V. Cherepushkina S.; The Institute of the Experimental veterinary of the Siberia and the Far East; Yu. Khomenko S.; The Institute of the Experimental veterinary of the Siberia and the Far East; O. Tatarchuk P.; LLC KRKA PHARMA; В. Афонюшкин Н.; Институт экспериментальной ветеринарии Сибири и Дальнего Востока; К. Табанюхов А.; Новосибирский государственный аграрный университет; В. Черепушкина С.; Институт экспериментальной ветеринарии Сибири и Дальнего Востока; Ю. Хоменко С.; Институт экспериментальной ветеринарии Сибири и Дальнего Востока; О. Татарчук П.; ООО «КРКА ФАРМА»
    2016-06-04
    View Record | View Original
  • » INFLUENCE OF DIFFERENT FOOD ADDITIVES AND INGREDIENTS ON THE TECHNOLOGICAL...
    N. Drozdova A.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; V. Nasonova V.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Н. Дроздова А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; В. Насонова В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2016-10-25
    View Record | View Original
  • » EFFECT OF SUBCRYOSCOPIC STORAGE TEMPERATURE ON THE QUANTITY OF FROZEN-OUT WATER IN NOR...
    M. Dibirasulaev A.; The All-Russian Scientific Research of Refrigeration Industry, Moscow; G. Belozerov A.; The All-Russian Scientific Research of Refrigeration Industry, Moscow; D. Dibirasulaev M.; The All-Russian Scientific Research of Refrigeration Industry, Moscow; D. Orlovsky E.; The All-Russian Scientific Research of Refrigeration Industry, Moscow; М. Дибирасулаев А.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт холодильной промышленности»; Г. Белозеров А.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт холодильной промышленности»; Д. Дибирасулаев М.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт холодильной промышленности»; Д. Орловский Е.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт холодильной промышленности»
    2016-07-08
    View Record | View Original
  • » STUDY OF SODIUM, POTASSIUM, AND CALCIUM SALTS INFLUENCE ON PROTEIN STABILITY BY...
    E. Tunieva K.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; I. Dederer ; Max Rubner Institute (MRI), Kulmbach; Е. Туниева К.; ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова»; И. Дедерер ; Институт Макса Рубнера (MRI), Германия; Институт по исследованию безопасности и качества мяса
    2016-06-04
    View Record | View Original
  • » RISKS ASSOCIATED WITH THE PRESENCE OF ANTIMICROBIAL DRUG RESIDUES IN MEAT PRODUCTS AND...
    D. Bataeva S.; Тhe V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; E. Zaiko V.; Тhe V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Д. Батаева С.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М.Горбатова; Е. Зайко В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М.Горбатова
    2016-10-24
    View Record | View Original
  • » INFLUENCE OF THERMAL HEATING ON THE FATTY ACID COMPOSITION OF TURKEY MEAT ENRICHED WITH...
    V. Gushchin V.; All-Russian Scientific Research Institute for Poultry Processing Industry – a branch of FGBNU “The All-Russian Poultry Research and Technological Institute” of the Russian Academy of Agricultural Sciences (VNIIPP), settlement Rzhavki, Solnechnogorsky District, Moscow Region; I. Stefanova L.; All-Russian Scientific Research Institute for Poultry Processing Industry – a branch of FGBNU “The All-Russian Poultry Research and Technological Institute” of the Russian Academy of Agricultural Sciences (VNIIPP), settlement Rzhavki, Solnechnogorsky District, Moscow Region; Yu. Krasyukov N.; All-Russian Scientific Research Institute for Poultry Processing Industry – a branch of FGBNU “The All-Russian Poultry Research and Technological Institute” of the Russian Academy of Agricultural Sciences (VNIIPP), settlement Rzhavki, Solnechnogorsky District, Moscow Region; L. Shakhnazarova V.; All-Russian Scientific Research Institute for Poultry Processing Industry – a branch of FGBNU “The All-Russian Poultry Research and Technological Institute” of the Russian Academy of Agricultural Sciences (VNIIPP), settlement Rzhavki, Solnechnogorsky District, Moscow Region; В. Гущин В.; ВНИИПП; И. Стефанова Л.; ВНИИПП; Ю. Красюков Н.; ВНИИПП; Л. Шахназарова В.; ВНИИПП
    2016-06-04
    View Record | View Original
  • » ASSESSMENT OF RADIATION SAFETY OF CHILLED MEAT USING THE METHOD OF ELECTRON...
    R. Timakova T.; Ural State University of Economics; S. Tikhonov L.; Ural State University of Economics; A. Tararkov N.; Spektr LLC; I. Kudryashov S.; The V. M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Р. Тимакова Т.; Уральский государственный экономический университет; С. Тихонов Л.; Уральский государственный экономический университет; А. Тарарков Н.; ООО «Спектр»; Л. Кудряшов С.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова
    2016-10-25
    View Record | View Original
  • » REDOX POTENTIAL AND DYNAMICS OF PROTEIN AND FAT DESTRUCTION DURING STORAGE OF CANNED...
    V. Krylova B.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; В. Крылова Б.; Всероссийский на- учно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М.Горбатова
    2016-07-08
    View Record | View Original
  • » LACTIC ACID BACTERIA AND THEIR ROLE IN THE MEAT PROCESSING
    Josef Kameník ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno; Marta Dušková ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno; Джозеф Каменик ; Университет ветеринарных и фармацевтических наук Брно; Марта Дучкова ; Университет ветеринарных и фармацевтических наук Брно
    2016-06-04
    View Record | View Original
  • » RESEARCH AND DEVELOPMENT CONTROL METHOD PATHOGENIC PRION INFECTIONS SECONDARY RAW MEAT...
    A. Prosekov Y.; Kemerovo Technological Institute of Food Industry (University), Kemerovo, Russia; O. Kriger V.; Kemerovo Technological Institute of Food Industry (University), Kemerovo, Russia; А. Просеков Ю.; ФГБОУ ВО «Кемеровский технологический институт пищевой промышленности (университет)»; О. Кригер В.; ФГБОУ ВО «Кемеровский технологический институт пищевой промышленности (университет)»
    2016-10-24
    View Record | View Original
  • » PREDICTION OF MEAT PRODUCT QUALITY BY THE MATHEMATICAL PROGRAMMING METHODS
    A. Lisitsyn B.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; M. Nikitina A.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; A. Zakharov N.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; E. Sus B.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; V. Nasonova V.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; L. Lebedeva I.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; А. Лисицын Б.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; М. Никитина А.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; А. Захаров Н.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; Е. Сусь Б.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; В. Насонова В.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; Л. Лебедева И.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»
    2016-06-04
    View Record | View Original
  • » CALCULATION OF PERFORMANCE FOR MECHANICAL DEBONING SCREW PRESSES CONSIDERING...
    A. Ostroukh S.; All-Russian Scientific Research Institute of Poultry Processing Industry – Branch of the Federal Scientific Center «All-Russian Research and Technological Poultry Institute» of Russian Academy of Sciences; V. Abaldova A.; All-Russian Scientific Research Institute of Poultry Processing Industry – Branch of the Federal Scientific Center «All-Russian Research and Technological Poultry Institute» of Russian Academy of Sciences; А. Остроух С.; «Всероссийский научно-исследовательский и технологический институт птицеводства» Российской Академии наук; В. Абалдова А.; «Всероссийский научно-исследовательский и технологический институт птицеводства» Российской Академии наук
    2016-10-25
    View Record | View Original
  • » IDENTIFICATION OF THE MICROBIOLOGICAL RISKS OF CONTAMINATION OF CATTLE AND PIG...
    D. Bataeva S.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; Yu. Yushina K.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; E. Zaiko V.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; Д. Батаева С.; ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова»; Ю. Юшина К.; ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова»; Е. Зайко В.; ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова»
    2016-07-08
    View Record | View Original
  • » ANTE-MORTEM FORMATION OF THE QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF ENVIRONMENTALLY FRIENDLY...
    T. Giro M.; FSBEE HO Saratov SAU named after N.I. Vavilov; Zh. Egorova G.; FSBEE HO Saratov SAU named after N.I. Vavilov; V. Avdeenko S.; FSBEE HO Saratov SAU named after N.I. Vavilov; A. Molchanov V.; FSBEE HO Saratov SAU named after N.I. Vavilov; Т. Гиро М.; ФГБОУ ВО Саратовский ГАУ им. Н.И. Вавилова; Ж. Егорова Г.; ФГБОУ ВО Саратовский ГАУ им. Н.И. Вавилова; В. Авдеенко С.; ФГБОУ ВО Саратовский ГАУ им. Н.И. Вавилова; А. Молчанов В.; ФГБОУ ВО Саратовский ГАУ им. Н.И. Вавилова
    2016-06-04
    View Record | View Original
  • » ASPECTS OF THE DESTRUCTIVE CHANGES IN THE MAIN NUTRIENTS OF CANNED MEAT IN PIECES...
    V. Krylova B.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; T. Gustova V.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; В. Крылова Б.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова; Т. Густова В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова
    2016-10-24
    View Record | View Original
  • » IMPLEMENTATION OF IN VITRO ASSAY FOR EVALUATION OF BIOCORRECTIVE ACTION OF BIOACTIVE...
    L. Fedulova V.; V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; E. Kashinova V.; V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Е. Kotenkova A.; V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Л. Федулова В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; Э. Кашинова Б.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; Е. Котенкова А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2016-12-21
    View Record | View Original
1 - 25 of 45 Items    1 2 > >>