- » WEBINAR TECHNOLOGY AS A REGISTRAR OF THE UNIVERSITY LIFE EVENTS
Sergei Gorisev A.; National research Tomsk Polytechnic University; Igor Riatshentcev V.; National research Tomsk Polytechnic University; Viacheslav Starodubtsev A.; National research Tomsk Polytechnic University; С. Горисев А.; Национальный исследовательский Томский политехнический университет; И. Ряшенцев В.; Национальный исследовательский Томский политехнический университет; В. Стародубцев А.; Национальный исследовательский Томский политехнический университет
2016-05-30
View Record |
View Original
- » INFORMATION TECHNOLOGIES IN EDUCATION: THE SYNTHESIS OF TRADITIONAL FORMAT AND...
Alla Nazarenko L.; Lomonosov Moscow State University; А. Назаренко Л.; Московский государственный университет им. М.В.Ломоносова
2016-05-24
View Record |
View Original
- » STUDY OF SODIUM, POTASSIUM, AND CALCIUM SALTS INFLUENCE ON PROTEIN STABILITY BY...
E. Tunieva K.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; I. Dederer ; Max Rubner Institute (MRI), Kulmbach; Е. Туниева К.; ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова»; И. Дедерер ; Институт Макса Рубнера (MRI), Германия;
Институт по исследованию безопасности и качества мяса
2016-06-04
View Record |
View Original
- » EFFECT OF COMPUTER SUPPORT IN MATHEMATICS ACHIEVEMENT OF TECHNICAL UNIVERSITY STUDENTS
Elena Bogomolova P.; National Research University “Moscow Power Engineering Institute”; Olga Maksimova V.; National Research University “Moscow Power Engineering Institute”; Е. Богомолова П.; Национальный исследовательский университет «МЭИ»; О. Максимова В.; Национальный исследовательский университет «МЭИ»
2016-05-29
View Record |
View Original
- » The development of entrepreneurial capacity and business activity of students of...
L. Danchenok A.; Plekhanov Russian University of Economics; N. Komleva V.; Plekhanov Russian University of Economics; Zh. Musatova B.; Plekhanov Russian University of Economics; Л. Данченок А.; Российский экономический университет им. Г.В. Плеханова; Н. Комлева В.; Российский экономический университет им. Г.В. Плеханова; Ж. Мусатова Б.; Российский экономический университет им. Г.В. Плеханова
2016-11-09
View Record |
View Original
- » RISKS ASSOCIATED WITH THE PRESENCE OF ANTIMICROBIAL DRUG RESIDUES IN MEAT PRODUCTS AND...
D. Bataeva S.; Тhe V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; E. Zaiko V.; Тhe V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Д. Батаева С.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М.Горбатова; Е. Зайко В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М.Горбатова
2016-10-24
View Record |
View Original
- » INFLUENCE OF THERMAL HEATING ON THE FATTY ACID COMPOSITION OF TURKEY MEAT ENRICHED WITH...
V. Gushchin V.; All-Russian Scientific Research Institute for Poultry Processing Industry – a branch of FGBNU “The All-Russian Poultry Research and Technological Institute” of the Russian Academy of Agricultural Sciences (VNIIPP), settlement Rzhavki, Solnechnogorsky District, Moscow Region; I. Stefanova L.; All-Russian Scientific Research Institute for Poultry Processing Industry – a branch of FGBNU “The All-Russian Poultry Research and Technological Institute” of the Russian Academy of Agricultural Sciences (VNIIPP), settlement Rzhavki, Solnechnogorsky District, Moscow Region; Yu. Krasyukov N.; All-Russian Scientific Research Institute for Poultry Processing Industry – a branch of FGBNU “The All-Russian Poultry Research and Technological Institute” of the Russian Academy of Agricultural Sciences (VNIIPP), settlement Rzhavki, Solnechnogorsky District, Moscow Region; L. Shakhnazarova V.; All-Russian Scientific Research Institute for Poultry Processing Industry – a branch of FGBNU “The All-Russian Poultry Research and Technological Institute” of the Russian Academy of Agricultural Sciences (VNIIPP), settlement Rzhavki, Solnechnogorsky District, Moscow Region; В. Гущин В.; ВНИИПП; И. Стефанова Л.; ВНИИПП; Ю. Красюков Н.; ВНИИПП; Л. Шахназарова В.; ВНИИПП
2016-06-04
View Record |
View Original
- » EVALUATION OF UNIVERSITY GRADUATE COMPETENCES
Mikhail Gitman B.; Perm national research polytechnical university; Alexander Danilov N.; Perm national research polytechnical university; Valery Stolbov Yu.; Perm national research polytechnical university; М. Гитман Б.; Пермский национальный исследовательский политехнический университет; А. Данилов Н.; Пермский национальный исследовательский политехнический университет; В. Столбов Ю.; Пермский национальный исследовательский политехнический университет
2016-05-27
View Record |
View Original
- » ASSESSMENT OF RADIATION SAFETY OF CHILLED MEAT USING THE METHOD OF ELECTRON...
R. Timakova T.; Ural State University of Economics; S. Tikhonov L.; Ural State University of Economics; A. Tararkov N.; Spektr LLC; I. Kudryashov S.; The V. M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Р. Тимакова Т.; Уральский государственный экономический университет; С. Тихонов Л.; Уральский государственный экономический университет; А. Тарарков Н.; ООО «Спектр»; Л. Кудряшов С.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова
2016-10-25
View Record |
View Original
- » SALES POTENTIAL OF ELECTRONIC INFORMATION EDUCATION ENVIRONMENT AS A MEANS OF...
Belyaeva Natalya V.; Content and Teaching Methods Research Institution at the Russian Academy of Education; Н. Беляева В.; Федеральное государственное научное учреждение Российской академии образования «Институт содержания и методов обучения» (Москва)
2016-05-30
View Record |
View Original
- » RESOURCE DISTRIBUTION MODEL IN CLOUD ENVIRONMENTS
Ramil Khantimirov I.; LLC STORM SYSTEMS; Andrey Mikrukov A.; Plekhanov Russian University of Economics; Р. Хантимиров И.; ООО «СТОРМ СИСТЕМС»; А. Микрюков А.; Российский экономический университет им. Г.В. Плеханова
2016-05-25
View Record |
View Original
- » EXPERIENCE IN STUDENT PARTICIPATION IN THE MEANINGFUL INFORMATION PROJECTS BY THE...
Аlexandra Bolshakova S.; Syktyvkar State University, Syktyvkar; Igor Vinogradov M.; Syktyvkar State University, Syktyvkar; Yury Golchevskiy V.; Syktyvkar State University, Syktyvkar; А. Большакова С.; ФГБОУ ВПО «Сыктывкарский государственный университет»; И. Виноградов М.; ФГБОУ ВПО «Сыктывкарский государственный университет»; Ю. Гольчевский В.; ФГБОУ ВПО «Сыктывкарский государственный университет»
2016-05-30
View Record |
View Original
- » REDOX POTENTIAL AND DYNAMICS OF PROTEIN AND FAT DESTRUCTION DURING STORAGE OF CANNED...
V. Krylova B.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; В. Крылова Б.; Всероссийский на- учно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М.Горбатова
2016-07-08
View Record |
View Original
- » CLASSIFICATION OF INFORMATICS AND INFORMATION TECHNOLOGIES
Andrey Mayorov A.; Vladimir Sedyakin P.; А. Майоров А.; Московский государственный университет геодезии и картографии (МИИГАиК); В. Седякин П.; Московский государственный университет геодезии и картографии (МИИГАиК)
2016-05-24
View Record |
View Original
- » LACTIC ACID BACTERIA AND THEIR ROLE IN THE MEAT PROCESSING
Josef Kameník ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno; Marta Dušková ; University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno; Джозеф Каменик ; Университет ветеринарных и фармацевтических наук Брно; Марта Дучкова ; Университет ветеринарных и фармацевтических наук Брно
2016-06-04
View Record |
View Original
- » MECHANISMS OF AUTOPOIESIS IN THE SYSTEM BASIS MAN-MADE WORLD
Sergey Sergeev F.; Saint Petersburg state University; С. Сергеев Ф.; Санкт-Петербургский государственный университет, Санкт-Петербургский государственный политехнический университет
2016-05-29
View Record |
View Original
- » RESEARCH AND DEVELOPMENT CONTROL METHOD PATHOGENIC PRION INFECTIONS SECONDARY RAW MEAT...
A. Prosekov Y.; Kemerovo Technological Institute of Food Industry (University), Kemerovo, Russia; O. Kriger V.; Kemerovo Technological Institute of Food Industry (University), Kemerovo, Russia; А. Просеков Ю.; ФГБОУ ВО «Кемеровский технологический институт пищевой промышленности (университет)»; О. Кригер В.; ФГБОУ ВО «Кемеровский технологический институт пищевой промышленности (университет)»
2016-10-24
View Record |
View Original
- » Structuring scientific works in the “Introduction, Methods, Results and Discussion”...
N. Avdeeva V.; Russian State Library; G. Lobanova A.; Russian State Library; Н. Авдеева В.; Федеральное государственное бюджетное учреждение «Российская государственная библиотека»; Г. Лобанова А.; Федеральное государственное бюджетное учреждение «Российская государственная библиотека»
2016-11-08
View Record |
View Original
- » PREDICTION OF MEAT PRODUCT QUALITY BY THE MATHEMATICAL PROGRAMMING METHODS
A. Lisitsyn B.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; M. Nikitina A.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; A. Zakharov N.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; E. Sus B.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; V. Nasonova V.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; L. Lebedeva I.; FGBNU The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; А. Лисицын Б.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; М. Никитина А.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; А. Захаров Н.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; Е. Сусь Б.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; В. Насонова В.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»; Л. Лебедева И.; ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова»
2016-06-04
View Record |
View Original
- » SOME APPROACHES TO THE REPRESENTATION OF REALITY FOR SOLVING PROBLEMS OF SPECIALISTS’...
Svetlana Zenkina V.; Academy of Public Administration; Vasilij Trembach M.; Moscow State University of Economics, Statistics and Informatics (MESI); С. Зенкина В.; ГБОУ ВПО МО «Академия социального управления»; В. Трембач М.; Московский государственный университет экономики, статистики и информатики (МЭСИ)
2016-05-27
View Record |
View Original
- » FEATURES OF INFORMATIVE PROVIDING IN THE MODERN EDUCATIONAL PROCESS
Vladimir Secerin D.; В. Секерин Д.
2016-06-03
View Record |
View Original
- » CALCULATION OF PERFORMANCE FOR MECHANICAL DEBONING SCREW PRESSES CONSIDERING...
A. Ostroukh S.; All-Russian Scientific Research Institute of Poultry Processing Industry – Branch of the Federal Scientific Center «All-Russian Research and Technological Poultry Institute» of Russian Academy of Sciences; V. Abaldova A.; All-Russian Scientific Research Institute of Poultry Processing Industry – Branch of the Federal Scientific Center «All-Russian Research and Technological Poultry Institute» of Russian Academy of Sciences; А. Остроух С.; «Всероссийский научно-исследовательский и технологический институт
птицеводства» Российской Академии наук; В. Абалдова А.; «Всероссийский научно-исследовательский и технологический институт
птицеводства» Российской Академии наук
2016-10-25
View Record |
View Original
- » THE PROBLEM OF PARAMETRIC SYNTHESIS OF SYSTEMS TO ENSURE DATA INTEGRITY IN INFORMATION...
Gennady Berketov A.; Moscow State University of Economics, Statistics and Informatics; Andrey Mikrukov A.; Moscow State University of Economics, Statistics and Informatics; Anatoly Tsurkin P.; Moscow State University of Economics, Statistics and Informatics; Г. Беркетов А.; А. Микрюков А.; Московский государственный университет экономики, статистики и информатики (МЭСИ); А. Цуркин П.; Московский государственный университет экономики, статистики и информатики (МЭСИ)
2016-05-26
View Record |
View Original
- » THE ROLE OF THE AUTOMATED INFORMATIONAL SYSTEM IN REALIZATION OF FEDERAL CONTRACT...
Natalia Mamedova A.; MESI; Н. Мамедова А.; Московский государственный университет экономики, статистики информатики (МЭСИ)
2016-05-30
View Record |
View Original
- » IDENTIFICATION OF THE MICROBIOLOGICAL RISKS OF CONTAMINATION OF CATTLE AND PIG...
D. Bataeva S.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; Yu. Yushina K.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; E. Zaiko V.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute, Moscow; Д. Батаева С.; ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова»; Ю. Юшина К.; ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова»; Е. Зайко В.; ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова»
2016-07-08
View Record |
View Original
1176 - 1200 of 7268 Items
<< < 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 > >>