Records

Theory and practice of meat processing

View Archive Info

  • » RESEARCHING OF MEAT AND FAT COLOUR AND MARBLING IN BEEF
    A. Lisitsyn B.; V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; I. Kozyrev V.; V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; А. Лисицын Б; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова; И. Козырев В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова
    2016-12-22
    View Record | View Original
  • » EFFECT OF COOKING METHODS ON AMINO ACIDS COMPOSITION OF CHICKEN MEAT
    Thanaa Shehab ; Al-Fuart University; Танаа Шехаб ; Университет Аль-Фуарт Сирия
    2016-12-21
    View Record | View Original
  • » IDENTIFICATION OF ENTEROTOXIGENIC STAPHYLOCOCCI IN MEAT RAW MATERIALS
    D. Bataeva S.; V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute,; M. Minaev Yu.; V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute,; A. Makhova A.; V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute,; Д. Батаева С.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; М. Минаев Ю.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; А. Махова А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2016-12-21
    View Record | View Original
  • » NEW MEAT PRODUCTS WITH IMMUNOMODULATORY EFFECT CREATION METHOD
    I. Kaltovich V.; Institute For Meat And Dairy Industry; O. Dymar V.; Institute For Meat And Dairy Industry; И. Калтович В.; Институт мясо-молочной промышленности; О. Дымар В.; Институт мясо-молочной промышленности
    2016-12-22
    View Record | View Original
  • » RESEARCH OF MOISTURE MIGRATION DURING PARTIAL FREEZING OF GROUND BEEF
    V. Stefanovskiy M.; All-Russian Scientific Research Institute of Refrigeration Industry; I. Polyakov A.; All-Russian Scientific Research Institute of Refrigeration Industry; V. Petrov V.; All-Russian Scientific Research Institute of Refrigeration Industry; В. Стефановский М.; Всероссийский научно-исследовательский институт холодильной промышленности; И. Поляков А.; Всероссийский научно-исследовательский институт холодильной промышленности; В. Петров В.; Всероссийский научно-исследовательский институт холодильной промышленности
    2016-12-22
    View Record | View Original
  • » BIOINFORMATICS — INSTRUMENT INTERPRETATION PROTEOMIC PROFILES OF MEAT PROTEIN
    N. Vostrikova L.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; I. Chernukha M.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Н. Вострикова Л.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова; И. Чернуха М.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2017-04-04
    View Record | View Original
  • » THE STUDY OF THE INFLUENCE OF MODEL MEAT SYSTEMS ON THE ALLERGIC IMMUNE RESPONSE IN VIVO
    A. Dydykin S.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; M. Minaev Yu.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; G. Tolmacheva S.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; A. Musatova A.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; А. Дыдыкин С.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; М. Минаев Ю.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; Г. Толмачева С.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; А. Мусатова А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2017-04-04
    View Record | View Original
  • » PROTEOMICS IN MEAT SCIENCE — CURRENT STATUS AND FUTURE PERSPECTIVE
    Galia Zamaratskaia ; Swedish University of Agricultural Sciences, researcher, Uppsala BioCenter, Department of Food Science, Uppsala, Sweden; Shengjie  Li ; School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University; National Engineering Research Center of Seafood, Dalian, P. R. China.; Г. Замаратская ; Шведский университет аграрных наук, Биоцентр, Департамент пищевых наук, г. Упсала,; Шенджие Ли ; Школа пищевой науки и технологии, Даляньский политехнический университет; Национальный инжиниринговый исследовательский центр морепродуктов, Далян, Народная Республика Китай
    2017-04-04
    View Record | View Original
  • » CRITICAL CONTROL POINT IDENTIFICATION THROUGH TROPHOLOGICAL MEAT PRODUCTION CHAINFROM...
    A. Borodin V.; Moscow state academy of veterinary medicine and biotechnology — K.I. Skryabin MVA; I. Chernukha M.; V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; M. Nikitina A.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; А. Бородин В.; Московская государственная акдемия ветеринарной медицины и биотехнологии — МВА имени К.И. Скрябина; И. Чернуха М.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; М. Никитина А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2017-04-04
    View Record | View Original
  • » SELECTION OF DNA MATRIX FOR JUSTIFICATION OF THRESHOLD FOR CONTAMINATION OF PROCESSED...
    M. Minaev Yu.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; G. Solodovnikova I.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; K. Kurbakov A.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; М. Минаев Ю.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; Г. Солодовникова И.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; К. Курбаков А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2017-04-04
    View Record | View Original
  • » STUDY ON THE BIOLOGICAL VALUE OF PROTEINS WITH HYPOTENSIVE PROPERTIES FROM AIR-DRIED BEEF
    O. Kovaleva A.; The Orel State Agrarian University named aſter N. V. Parakhin; C. Zdrabova M.; The Orel State Agrarian University named aſter N. V. Parakhin; О. Ковалева А.; Орловский государственный аграрный университет имени Н.В. Парахина; Е. Здрабова М.; Орловский государственный аграрный университет имени Н.В. Парахина
    2017-04-04
    View Record | View Original
  • » COMPARATIVE DYNAMICS OF PROTEIN DESTRUCTION IN CANNED FOODS IN SAUCE AT DIFFERENT...
    V. Krylova B.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute 109316, Moscow, Talalikhina str., 26 Tel.: 8-495-676-74-01 E-mail: krylova-vniimp@yandex.ru; T. Gustova V.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; В. Крылова Б.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова; Т. Густова В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова
    2017-04-04
    View Record | View Original
  • » ALTERNATIVE METHODS OF TECHNOLOGICAL PROCESSING TO REDUCE SALT IN MEAT PRODUCTS
    E. Tunieva K.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; N. Gorbunova A.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; Е. Туниева К.; Всероссийский научно-исследователь-ский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова; Н. Горбунова А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В.М. Горбатова
    2017-04-04
    View Record | View Original
  • » INULIN AS A PREBIOTIC AND FAT REPLACER IN MEAT PRODUCTS
    Dragan Vasilev ; University of Belgrade- Faculty of veterinary medicine; Vesna Djordjević ; Institute of meat hygiene and technology; Nedjeljko Karabasil ; University of Belgrade-Faculty of veterinary medicine.; Mirjana Dimitrijević ; University of Belgrade-Faculty of veterinary medicine.; Zoran Petrović ; Institute of meat hygiene and technology; Branko Velebit ; Institue of meat hygiene and technology; Vlado Teodorović ; University of Belgrade- Faculty of veterinary medicine; Драган Василев ; Белградский Университет; Весна Джёрджевич ; Институт гигиены и технологии мяса; Неджелько Карабасил ; Белградский Университет; Мирьяна Димитриевич ; Белградский Университет; Зоран Петрович ; Институт гигиены и технологии мяса; Бранко Велебит ; Институт гигиены и технологии мяса; Владо Теодорович ; Белградский Университет
    2017-07-12
    View Record | View Original
  • » QUALITY INDICATORS OF BEEF FROM YOUNG BULLS OF VARIOUS DAIRY AND BEEF BREEDS
    S. Miroshhikov A.; The All-Russian Research Institute of Beef Cattle Breeding; A. Kharlamov V.; The All-Russian Research Institute of Beef Cattle Breeding; I. Markova V.; The All-Russian Research Institute of Beef Cattle Breeding; С. Мирошников А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясного скотоводства; А. Харламов В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясного скотоводства; И. Маркова В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясного скотоводства
    2017-07-12
    View Record | View Original
  • » FOOD HYPERSENSITIVITY AND PRODUCTS OF ANIMAL ORIGIN RESOURCES
    A. Lisitsyn B.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; I. Chernukha M.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; O. Lunina I.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; А. Лисицын Б.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; И. Чернуха М.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; О. Лунина И.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2017-07-12
    View Record | View Original
  • » STUDY STRUCTURE OF THREE-COMPONENT POLYMERIC MATERIAL UNDER INFLUENCE OF γ-IRRADIATION
    V. Tarasyuk T.; Russian Research Institute of Canning Technology; V. Filippovich P.; Russian Research Institute of Canning Technology; A. Prokopenko V.; National Research Nuclear University «Moscow Engineering Physics Institute»; N. Strokova E.; M.V. Lomonosov Moscow State University; A. Egorkin V.; Research Institute of Technical Physics and Automation, Rosatom; A. Chasovskikh V.; Research Institute of Technical Physics and Automation, Rosatom; В. Тарасюк Т.; Всероссийский научно-исследовательский институт технологии консервирования; В. Филиппович П.; Всероссийский научно-исследовательский институт технологии консервирования; А. Прокопенко В.; Национальный исследовательский ядерный университет «Московский инженерно-физический институт»; Н. Строкова Е.; Московский государственный университет им. М.В. Ломоносова; А. Егоркин В.; Научно-исследовательский институт технической физики и автоматизации, ГК Росатом; А. Часовских В.; Научно-исследовательский институт технической физики и автоматизации, ГК Росатом
    2017-07-12
    View Record | View Original
  • » FREEZING AS A METHOD OF FOOD PRESERVATION
    A. Ishevskiy L.; Saint Petersburg National Research University of Information Technologies, Mechanics and Optics, ITMO University; I. Davydov A.; Saint Petersburg National Research University of Information Technologies, Mechanics and Optics, ITMO University; А. Ишевский Л.; Санкт-Петербургский национальный исследовательский университет информационных технологий, механики и оптики, Университет ИТМО; И. Давыдов А.; Санкт-Петербургский национальный исследовательский университет информационных технологий, механики и оптики, Университет ИТМО
    2017-07-12
    View Record | View Original
  • » TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF CHILLED BEEF OF VARIOUS COLOR CLASSES
    I, Kozyrev V.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; T. Mittelstein M.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; V. Pchelkina A.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; A. Lisitsyn B.; The V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; И. Козырев В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; Т. Миттельштейн М.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; В. Пчелкина А.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова; А. Лисицын Б.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности имени В.М. Горбатова
    2017-07-14
    View Record | View Original
  • » MEAT PRODUCTIVITY THE QUALITY OF RAW MEAT OF ANIMALS OF KALMYK BREED NEW FACTORY LINES
    V. Pristupa N.; Don State Agrarian University; A. Kolosov Y.; Don State Agrarian University; Y. Kolosov A.; Don State Agrarian University; O. Orlova N.; The North-Caucasian branch of the V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; L. Dmitrieva S.; The North-Caucasian branch of the V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; V. Eroshenko I.; The North-Caucasian branch of the V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; L. Skripnik V.; The North-Caucasian branch of the V.M. Gorbatov All-Russian Meat Research Institute; D. Torosyan V.; Don State Agrarian University; В. Приступа Н.; Донской государственный аграрный университет; А. Колосов Ю.; Донской государственный аграрный университет; Ю. Колосов А.; Донской государственный аграрный университет; О. Орлова Н.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В. М. Горбатова; Л. Дмитриева С.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В. М. Горбатова; В. Ерошенко И.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В. М. Горбатова; Л. Скрыпник В.; Всероссийский научно-исследовательский институт мясной промышленности им. В. М. Горбатова; Д. Торосян В.; Донской государственный аграрный университет
    2017-07-14
    View Record | View Original
26 - 45 of 45 Items    << < 1 2